Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’a saldıran Kastamonuspor’dan bazı isimler disipline sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu 2

Türkiye Futbol Federasyonu 2 Lig Kırmızı Grup 31. Hafta karşılaşmasında Aksaray Belediyespor ile Kastamonuspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında Kastamonusporlu yöneticiler, idareciler, teknik heyet ve sporcular Aksarayspor kafilesine Soyunma odası koridorunda saldırı da bulunmuşlardı.

Çıkan olaylardan sonra Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu Kastamonuspor yönetici ve teknik adamları ve Motolux 68 Belediyespor’u disiplin Kurulunu sevk edildiler.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre; “GMG Kastamonuspor Kulübü kaleci antrenörü Ali Hıdır Kurt’un 17.03.2024 tarihinde oynanan GMG Kastamonuspor – Motolux 68 Aksaray Belediyespor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki “saldırısı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 44. maddesi uyarınca 19.03.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine, GMG Kastamonuspor Kulübü idarecisi Enes Aygün’ün aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, GMG Kastamonuspor Kulübü idarecisi Nuri Dinç’in aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, GMG Kastamonuspor Kulübü idarecisi Fatih Yigit’in aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, GMG Kastamonuspor Kulübü idarecisi Fırat Yeşilyuna’nın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, GMG Kastomunuspor Kulübü görevlisi Reşat Günsey’in aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, GMG Kastamonuspor Kulübü futbolcusu Batıhan Gebecioğlu’nun aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor Kulübü’nün 17.03.2024 tarihinde oynanan GMG Kastamonuspor – Motolux 68 Aksaray Belediyespor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki “6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,
Motolux 68 Aksaray Belediyespor Kulübü idarecisi Abdulkadir Katı’nın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, Motolux 68 Aksaray Belediyespor Kulübü idarecisi Muhammed Mustafa Karaman’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir” ifadeleri yer aldı.

Haber: Ağustos Gerçe