Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Jandarma Komutanlığı personelleri ile buluştu

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından tertip edilen iftar programına iştirak etti. Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer eşlik etti.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Aksaray’da iftar programları ile bir araya gelinmeye devam ediyor. Ramazan ayı İslam coğrafyası için önemli bir ay olarak kabul ediliyor.

Bu kapsamda Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, İl Jandarma Komutanlığı tarafından tertip edilen iftar programına katılım göstererek askerlerle birlikte bir süre sohbet etti.

askerlerin sadece güvenlik değil her türlü afet ve acil durumlarda yardıma koşan bir kahraman olduğunu belirten Vali Kumbuzoğlu, askerler sorun ve taleplerini dinledi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu “Sizler, milletimizin gönlünde taht kurmuş, sadece güvenlik değil her türlü tabii afet ve felakette yardıma koşan fedakar kahramanlarsınız” ifadelerini kullandı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Vali Yardımcısı Hakan Kılınçkaya, İl Müftüsü Veysel Işıldar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mehmet Ali Bayer ile jandarma personeli katılım sağladı.

Haber: Fatma Altınok