Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Özel İftar: Emekliler ve Öğrenciler Bir Araya Geldi!

Aksaray’da düzenlenen özel iftar

Aksaray’da düzenlenen özel iftar programında MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, 300 emekli ve 300 öğrenciyi bir araya getirerek anlamlı bir buluşmaya imza attı.

Aksaray’da Ramazan ayının bereketiyle dolu günler yaşanırken, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak, özel bir iftar programı düzenledi. Yaşlılara Saygı Haftası’nı ve gençlerin ilk oy kullanma heyecanını paylaşmak amacıyla gerçekleşen etkinlik, 300 emekli ve 300 öğrenciyi bir araya getirdi.

İftar programına katılan Kaşlı ve Çıtak, emeklilerle ve gençlerle samimi bir ortamda bir araya geldi. Program öncesinde Çıtak’ın 9 maddelik vaadini açıkladığı konuşmada, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelerek dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendirmesi vurgulandı.

Kaşlı, program sırasında yaptığı konuşmada, “İrfan Başkanımızın düzenlediği bu anlamlı iftar programında, emeklilerimizle gençlerimizi bir araya getirmenin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yaşlılarımıza olan saygımızı gösterirken, gençlerimize de doğru bir şekilde yol göstermeliyiz. Bu buluşma, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin öğreneceği değerlerle dolu bir fırsat olacaktır” dedi.

Program, hem emeklilerin dostluklarını pekiştirmesine hem de gençlerin ilk oy kullanma heyecanını paylaşmasına olanak sağladı. Katılımcılar arasında oluşan samimi ve içten ortam, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelerek dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendirdi. Haber; Avni Kuru