Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkan adayı Çıtak, kursiyerle buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmalarına devam ediyor. Çıtak seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Kültür Merkezini ziyaret etti.
31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala siyasi arenada haraketlilik yaşanmaya devam ediyor. Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Çıtak, kurum ve kuruluş ziyaretlerine de devam ediyor.
Bu kapsamda Aksaray Kültür Merkezini ziyaret eden Çıtak burada, hal eğitim bünyesinde açılan takı ve el sanatları kursiyerleri ile bir araya geldi. Kursiyerlerin sorun ve taleplerini dinleyen Çıtak kadınların bu denli işlerle uğraşması ve onlar istihdam sağlanması amacıyla hedeflenen projeleri hakkında bilgiler verdi.
Kursiyerleri yapmış oldukları el becerileri, ürün ve takıları inceleyen Çıtak, kadınların yapmış olduğu tasarımlardan ötürü tebrik etti.
Belediye Başkan adayı Çıtak, misafirperverliklerinde ötürü kursiyerlere teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Haber: Fatma Altınok