Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da siyasi arenada hareketlilik, Karacaer, Zabıta Müdürlüğü personelleri ile buluştu

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmalarına devam ediyor. Aksaray’da faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla bir araya geliyor.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalle idareler seçimlerine az bir zaman kala siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana saha çalışmaları yürüten Karacaer, esnaf ve vatandaş ziyaretinin yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretlerinde de bulunmaya devam ediyor.
Aksaray Zabıta Müdürlüğünü ziyaret eden Karacaer ve beraberindeki heyet, zabıta müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. Personellerin sorun ve beklentilerini dinleyen Karacaer, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.
Seçimlere yönelik hedeflenen proje ve çalışmalar hakkında bahseden Karacaer personeller tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Karacaer misafirperverliklerinden dolayı Zabıta Müdürlüğü personellerine teşekkürlerini iletti.
Belediye Başkan adayı Karacaer’e ziyaret esnasında, İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.
Haber: Fatma Altınok