Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da hüzün dolu veda: Kentimizin değerli isimlerini kaybettik

Aksaray’da son dönemde kaybettiğimiz

Aksaray’da son dönemde kaybettiğimiz değerli isimler, şehrimizin kalbinde derin bir hüzün yarattı. İşte vefat eden isimler ve yaşadıkları mahalleleri şöyle;

– 92 yaşındaki Fatıma Konak vefat etti, Paşacık Mahallesi’nde ikamet ederken, Akçakentliydi ve şehrimizin köklü ailelerinden birine mensuptu.

– 60 yaşındaki Sami Gül vefat etti, Kılıçaslan Mahallesi’nde yaşayan Gülağaçlı bir isimdi ve mahallesinde sevilen biriydi.

– 80 yaşındaki veteriner hekim Ahmet Enis Somuncuoğlu, Somuncuoğlu Ervah Kabristanlığı’nda sonsuzluğa uğurlandı. Kendisi, şehrimizin sevilen ve saygın bir hekimiydi.

– 36 yaşındaki Engin Aral vefat etti, Aratol Bahçeli Mahallesi’nde yaşarken, yakın çevresinde sevgi ve saygı ile anılan biriydi.

– 36 yaşındaki Ahmet Kaya vefat etti, Paşacık Mahallesi’nde ikamet ederken, Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi adayı Ali Rıza Kaya’nın kardeşi idi. Kendisi, mahallesinde aktif bir sosyal hayatı olan önemli bir isimdi.

– 87 yaşındaki Fatma Baş vefat etti, Zafer Mahallesi’nde yaşarken, aslen Doğantarlaları’ndandı ve mahallesinde saygın bir ailenin ferdiydi.

– 68 yaşındaki Ahmet Elvan Karacaer vefat etti, Meydan Mahallesi’nde yaşarken, bağlı olduğu köyün ismini taşıyordu ve mahallesinde sevilen biriydi.

– 74 yaşındaki Fatiş Emekli vefat etti, Nakkaş Mahallesi’nde ikamet ederken, Hak İş Sendikası Aksaray temsilcisi Yasin’in emeklisi annesi idi. Kendisi, mahallesinde sevilen ve saygı duyulan biriydi.

– 74 yaşındaki Aksaray’ın “Jet İmam” lakaplı İlhamı Tünay vefat etti, Çerdiğin Mahallesi’nde yaşarken, aslen Selime beldesine mensuptu ve mahallesinde sevilen biriydi.

– 96 yaşındaki Ali Yılmaz vefat etti, Hamidiye Mahallesi’nde yaşarken, şehrimizin köklü ailelerinden birine mensup önemli bir isimdi.

– 56 yaşındaki Ümmüş Akbulut, Çoğullu Mahallesi’nde yaşarken, mahallesinde sevilen biriydi.

– 86 yaşındaki Hayriye Alper vefat etti, Fatih Mahallesi’nde yaşarken, mahallesinde saygı duyulan biriydi.

– 66 yaşındaki Dürdane Yalçın vefat etti, Aksaray merkezde ikamet ederken, aslen Babakonağı köylüydü ve mahallesinde sevilen biriydi.

Bu kayıpların ardından, Aksaray halkı olarak kendilerini saygı ve rahmetle anıyor, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Haber: Avni KURU