Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer Laleli Mahallesinde, Halkın Nabzını Tuttu

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların kapılarını tek tek çalmaya devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana saha çalışma gerçekleştiren Karacaer, esnaf, vatandaş, kurum ve kuruluş ziyaretleriyle sık sık gündeme geliyor.

“Kapı çal gönül al” etkinliği kapsamında mahalle mahalle gezen Karacaer, Laleli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Laleli mahallesi sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Karacaer ve beraberindeki heyet, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu. Seçimlerde desteklerini talep eden Karacaer, mahalle sakinlerinin beklediği çalışma ve hizmetin geleceğini belirtti.

Karacaer’e ziyareti esnasında, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Belediye Başkan adayı Karacaer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında, “Desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ederim. Birlikte başaracağız. Sıkmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok