Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kastamonu’da, Aksaray Belediyespor saldırıya uğradı: Yaralılar var!

Aksaray’da beyefendiler gibi ağırlanan

Aksaray’da beyefendiler gibi ağırlanan Kastamonuspor, şehrimizde karşılaşmayı ilk yarıda 2-0 kazanmış ve efendice memleketlerine gitmişlerdi. Ancak Kastamonusporlular, bugün oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanmalarına rağmen, Aksaray Belediyesporlu yönetici, teknik heyet ve futbolculara koridorda saldırdılar. Saldırıyı yapan da Kastamonu sporun başkanı Enes Aygün ve teknik direktörleri Fırat Gül, Kaleci antrenörleri ve Kulüp başkanı Enes Aygün’ün oğlu olduğu öğrenildi.

Aksaray Belediyespor, bugün deplasmanda oynadığı maçta Kastamonuspor’a 1-0 mağlup oldu. Ancak maçın bitiş düdüğünün ardından olaylar yaşandı. Kastamonu sporlu idareciler, yöneticiler ve saha kenarda bulunan kişiler, Aksaray Belediyespor takımına saldırdılar.

Aksaraysporlu idarecilerden edinilen bilgilere göre, Aksaraylı futbolcular maçı kaybettikten sonra soyunma odasına doğru ilerlerken koridorda, Kastamonuspor Başkanı Enes Aygün, teknik direktörleri Fırat Gül ve yanında bulunanlarla Kaleci antrenörleri, Kulüp Başkanı Enes Aygün’ün oğlu,  Aksaray Belediyespor Sportif Direktörü Yakup Ateş’e, kaleci antrenörü Tuncay Pamuklar’a, sol bek Hakan Özkan ve diğer futbolculara saldırdılar.

Saldırı sonucunda Aksaray Belediyespor yardımcı kaleci antrenörü Tuncay Pamuklar gözünden aldığı yumruk darbesi ile yaralandı. Kastamonuspor Başkanı Enes Aygün, Aksaray Belediyespor Sportif Direktörü Yakup Ateş’e küfür ederek tekme attı ve teknik direktörleri Fırat Gül de Aksaray Belediyespor sol bek oyuncusu Hakan Özkan’a hakaretlerde bulunarak saldırdı.

Kastamonuspor kaleci antrenörü de, Aksaray Belediyespor kaleci antrenörü Tuncay Pamuklara yumruk atarak yaraladı. Olayları başlatan isim olarak ta kulüp Başkanı Ebnes aygün’ün oğlu olduğu belirtildi.

Saldırıya uğrayan Aksaray Belediyespor yetkilileri ve futbolcular hastaneye giderek tedavi oldu ve rapor alarak durumu federasyona ileteceklerini ve şikayetçi olacaklarını belirttiler. Olayla ilgili gelişmelerin takip edileceği belirtildi. Haber: Celil Acar

Aksaray Ziraat Başkanı Emin Koçak
Sıradaki Haber Ayçiçek tarlasında maratonun sonu: Aksaray’da hasat başladı!