Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı; Bir Ölü, Bir Ağır Yaralı!

Aksaray Narköy Sofular Köyü

Aksaray Narköy Sofular Köyü yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Güzelyurt İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında, Sadık Göktaş’ın yönetimindeki araç ile karşı yönden gelen otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’ın Güzelyurt İlçesi’ne bağlı Narköy Sofalar köyü yolunda yaşanan trafik kazasında büyük üzüntü yaşandı. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Narköy Sofular köyü yolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Sadık Göktaş yönetimindeki 51 HY 614 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Abdullah K.(30) idaresindeki 70 AAE 500 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Sadık Göktaş hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan babası ağır yaralandı. Diğer araçta bulunan 4 kişi ise kazayı yara almadan atlattı.

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak, yapılan müdahalelere rağmen Sadık Göktaş olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı baba Göktaş ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakledildi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

70 AAE 500 plakalı otomobil sürücüsü Abdullah K. gözaltına alınarak olayla ilgili inceleme başlatıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haber Avni Kuru