Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Özgenç ile Türkiye Milli Takımı finallere yükseldi

Özgenç Güngör ve Türkiye

Özgenç Güngör ve Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Milli Takımı Eurocup 2 Finallerine Yükseldi

Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Eurocup 2 turnuvasında büyük bir başarıya imza atan Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Milli Takımı, final heyecanını yaşamak için adını yazdırdı. Ancak bu sadece takımın değil, geçen sezona kadar Aksaray Belediyespor Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı’nda forma giyen bu sezon Ankara’da bir takıma transfer olan 38 yaşındaki Özgenç Güngör’ün de kişisel bir zaferi oldu.

Geçen yıl Ankara’daki takıma transfer olan Güngör, özverili çalışmaları ve olağanüstü performansıyla dikkat çekti. Aksaraylı sporcu, takım arkadaşlarıyla birlikte adeta birlik ve beraberlik içinde ilerleyerek turnuvada başarılı bir performans sergiledi.

Türkiye’nin gurur kaynağı olan bedensel engelliler tekerlekli basketbol milli takımı, İspanya’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan finallere katılma hakkı elde etti. Özgenç Güngör ve takım arkadaşlarını yürekten tebrik ediyor, İspanya’da gerçekleşecek olan final mücadelesinde oyuncularımıza ve takımımıza sonsuz başarılar diliyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekleri inancıyla, bu büyük başarının gururunu birlikte paylaşıyoruz. *Hakan Hidayet DENİZ