Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak’tan Dev Projeler: Aksaray’a Modern Hayvan Barınağı, Yem Üretim!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında hedeflenen projelerini açıklamaya devam ediyor.

31 Mart seçimlerine hazırlık içerisinde olan Çıtak, Aksaray’ın gelişimine ve büyümesine olanak tanıyacak projeleri açıklıyor. Modern Hayvan Barınağı, Hayvan Yem Üretim Tesisi, Hayvan Oteli projesini açıklayan Çıtak, sokak hayvanları için korunma ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak iççin harekete geçecek.

Sokak hayvanların zarar görmemesi amacıyla hedeflenen proje hayvanların bakım, sağlık kontrollerini yapacak uzaman görevleriler olacak. Çıtak yaptığı açıklamasında; “Sokak hayvanları bizim emanetimiz. Şehrimize yapacağımız modern barınak hayvan oteli ve yem üretimi tesisleri ile birlikte hayvanlarımızın yanlarında olacağız. Hayvan sahipleri hayvan oteline teslim ettikleri patili dostların güvenlik kamerasıyla birlikte rahat bir şeklide izleyebilecekler” dedi.

Sokak hayvanlarını yaz kış bakımlarını üstleneceğiz diyen Çıtak; “Yapacağımız modern barınaklarla birlikte hayvanlarınızın rehabilitasyonu ve haytalarının devam eden noktalarında her an yanlarında şehrimizin insanları için de hiçbir sokak hayvanın korku unsuru olmayacak.  Yapacağını hayvan yem üretimi tesisiyle birlikte sokak hayvanlarımızın yaz ve kış bakımlarını üsteleneceğiz. Bu şehir kazanacak biz kazanacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok