Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, Motosiklet Tutkunlarıyla Buluştu: Trafik Dışı Pist Sözü!

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, Anadolu Genç Motosikletliler Derneği’ndeki gençlerle buluştu. Dernek Başkanı Doğancan Çevik ve Dernek üyeleri ile bir araya gelen Karacaer gençleri beklentilerine üzerine konuşarak müjdeler verdi.

Motorcu gençlerle birlikte kısa süre içinde motosiklet süren Karacaer, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Motorcu gençler ile birlikte sohbet eden Karacaer, onlar için trafik dışında bir pist yapacağının sözünü verdi.

Karacaer sohbet esnasında “Moto Hanlar” düşündüklerini ifade ederek ; “Gerçekten böyle sizin gibi istisnai bir grupla beraber olduğum için çok mutluyum. Bizim için her yerde her zaman söylediğim gibi gençler çok önemli gençlerin istekleri de çok önemli. Özellikle motosikletli kardeşlerimiz içinde bir eğitim pisti düşünüyoruz.  Çok meraklı arkadaşlar var.  Belki de cesaret edemiyorlar.  Bunları tabi izin gibi tecrübeli kardeşlerimizle çalışmalar yapacağız.  “Moto Hanlar” düşünüyoruz biz. Yani motosikletli kardeşlerimin sadece Aksaray’da değil Türkiye ve dünyada gelip burada konaklayabilecekleri, birlikte vakit geçirebilecekleri,  yani sosyal bir birliktelik sağlayabileceği yerler düşünüyoruz” dedi.

Motorcu gençlere trafik dışında bir pist vereceğin dile getiren Karacaer;  “Değişim olmadığı sürece bunları göremezsiniz.  Zaten onları sizi görmüyorlar, görmek istemiyorlar.  Onların gördüğü kitleler belli, yaptığı işler belli, onun dışına çıkmayı çok sevmiyorlar.  Ekstradan bir motorcuya dinlemek,  driftçi gençlerle görüştüm ben  izlemişsinizdir.  Ben onlar görüştüm. Onların taleplerini dinledi. Onların da çok ciddi talepleri var.  Trafik dışında bir pisti size vereceğiz diye onlarda söz verdik.  Yani sadece belediyeyi yönetmek yol, kaldırım,  park bahçesi peyzajla,  olmuyor” şeklinde konuştu.

Karacaer ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında, “Dernek Başkanı Doğancan Çevik ve Dernek üyelerine göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Fatma Altınok