Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer sağlık çalışanları ile buluştu

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında şehir içerisinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Karacaer sağlık personellerinin sorun ve taleplerini dinledi.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala seçim atmosferinde hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretlerinde de bulunan Karacaer, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Sağlık personelleri ile bir araya gelen Karacaer, onların sorun ve beklentilerini dinledi. Seçimlere yönelik hedeflenen çalışmalardan bahseden Karacaer sağlık çalışanlarının beklentilerinin karşılanması yönünde çalışmalar yürütüleceğini belirtti.

Karacaer’e ziyareti esnasında İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Karacaer yaptığı açıklamasında; “Kıymetli sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyoruz. Hastalarımıza acil şifalar diliyor, sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyoruz.” ifadesin kullandı.

Haber: Fatma Altınok