Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhtiyaç Sahiplerine Yeni Bir Soluk: İrfan Çıtak’tan Hilal Kart Projesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçimlere yönelik hedeflediği projelerini açıklamaya devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan Belediye Başkan adayı Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’ın sosyal, ekonomik, kültürel ve yaşamsal fonksiyonlarının iyileştirilmesi amacıyla hedeflediği projeleri açıklamaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik uygulanması hedeflenen hilal kart projesi ile vatandaşlar anlaşmalı marketlerde ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Sosyal destekleri nitelikli ve donamlı hale dönüştürmek amacıyla hilal kart sistemi oluşturan Belediye Başkan adayı Çıtak, ailelerin ihtiyaç harcamaları istedikleri gibi kullanmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirmeyi hedefliyor.

Çıtak Hilal Kart projesine yönelik yaptığı açıklamasında; “İhtiyaç sahibi ailelerimiz hilal kart ile birlikte temel ihtiyaçlarını anlaşmalı marketlerimizden devam ettirebilecekler. Hiçbir ihtiyaç sahibi ailemiz gıda kolileriyle rencide edilmeyecek. Belediye eliyle yapılan sosyal hizmetler üstüne katbekat arttırılarak devam ettirilecek. Biz bu şehrin her kesimine hitap edeceğiz. bu şehir kazanacak biz kazanacağız” dedi.

Haber: Fatma Altınok