Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi’nde Tıp Bayramı programı yapıldı

Aksaray Üniversitesi’nde 14 Mart

Aksaray Üniversitesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı’na yönelik etkinlik gerçekleşti. Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelen Rektör Arıbaş, etkinlik kapsamında tıp öğrencilerin gününü tebrik etti.

Her yıl 14 Mart tarihinde düzenli olarak kutlanan Tıp Bayramı, bu yıl da bir kez daha kutlandı. Aksaray Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi bünyesinde eğitim-öğretim hayatını sürdüren öğrencilerle bir araya gelinerek, günün alam ve önemine dair istişarelerde bulunuldu. Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, tıp fakültesi öğrenimi alması ve bu alanda uzmanlaşması ile biliniyor. Dolayısıyla organizasyon sırasında öğrenciler tarafından Rektör Arıbaş’ın Tıp Bayramı da tebrik edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş; “ASÜ Tıp Fakültemiz tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle organize edilen programa katıldık. Katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve protokolümüze teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray Üniversitesi’nde gerçekleşen Tıp Bayramı programına; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ve çok sayıda protokol üyesi katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe