Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalnızlığa İftar Molası; Aksaray Valisi 99 Yaşındaki Çınarla Bir Araya Geldi!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 99 yaşındaki Hatice teyze ile iftar yaptı.

Aksarayın Ortaköy İlçesine bağlı Cumali köyünde yalnız yaşayan 99 yaşındaki Hatice teyzenin yanında Vali Kumbuzoğlu’nun gösterdiği vefa duygusu, toplumun takdirini kazandı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray ili Ortaköy ilçesine bağlı Cumali köyünde yalnız yaşayan 99 yaşındaki Hatice teyzeyi ziyaret ederek birlikte iftar yaptı. Cumali köyünde tek başına yaşayan Hatice teyze, yalnızlığına rağmen yaşama sevincini koruyor. Vali Kumbuzoğlu’nun bu sıcak ziyareti, Hatice teyzenin yüzünde mutluluk ve şükran ifadeleriyle karşılandı.Vali Kumbuzoğlu Hatice teyzenin elini öptü sarıldı hayır duasını aldı. Vali, Hatice teyzenin yanında geçirdiği iftarı sosyal medya hesabından paylaşarak, toplumda takdir ve sevgi topladı.

Bu örnek davranış, Aksaray’da yaşayanların birbirine olan yardımseverliğini ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu. Vali Kumbuzoğlu’nun bu insani ziyareti, Hatice teyzenin yalnızlığını bir nebze olsun hafiflettiği gibi, toplumun da kalplerinde güzel bir iz bıraktı. Haber; Hakan Hidayet Deniz