Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramının Kutladı

MHP Adayı Çıtak’tan anlamlı

MHP Adayı Çıtak’tan anlamlı ziyaret; Sağlık çalışanlarını ziyaret etti ve tıp bayramını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini, Hasan Dağı Tıp Merkezi, Maya Hastanesi ve Aksaray’daki sağlık kuruluşlarını ziyarette bulundu. Bir dizi ziyarette bulunan Çıtak burada doktorlarla bir araya gelerek sağlık personellerinin bayramını kutladı.

MHP Aksaray’da eski İl Başkanı olarak Dr. Rıfkı Karabatak ile bir araya gelen Çıtak bir süre sohbet etti. Sağlık personeliyle buluşan İrfan Çıtak, onların sorunlarını dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Çıtak, ziyaretlerine yönelik yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının önemli bir rol oynadıklarına vurgu yaparak, seçim sürecinde kendilerine destek ve dua istedi. Ayrıca, sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi konusunda projelerinin olduğunu belirtti.

Operatör doktor Rıfkı Karabatak ise ziyaretten dolayı İrfan Çıtak’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İrfan Çıtak, ziyaretlerini tamamladıktan sonra sağlık çalışanlarına başarılar dileyerek teşekkür etti.

Haber: Fatma Altınok