Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Yeniden Refah Biz hazırız, kararlıyız!

Yeniden Refah Partisi Aksaray

Yeniden Refah Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Salim İçli, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürmeye devam ederken, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik projelerini de açıkladı.

Salim İçli, Aksaray’da çalışmaların kararlı ve istikrarlı bir şekilde gittiğinin altını çizerek, ”Biz hazırız, kararlıyız. Emin adımlarla geliyoruz. Tüm hızıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ahlaklı belediyecilik anlayışını getireceğiz. Dürüstlüğü ön plana çıkaran bir belediyeciliği getireceğiz. Kazandığımızda, Aksaray kazanacak. İnşallah mutlu bir Aksaray olacak” ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Salim İçli açıklamasının devamında Aksaray için yapılması planlanan projelerden bahsederek; “Projelerimiz, insanların hem gönlüne hem cebine hitap edecek. Biz önce insanlarımızın mutluluğunu ön plana çıkaran projelerle geliyoruz. Bunun yanı sıra Aksaray’ı cazibe merkezi haline getireceğiz. Gençlerimiz için, çocuklarımız için spor okulları, bakımevleri, emekliler kıraathaneleri, aktivite merkezlerinin sayısını kadınlarımız için artırmak, erkeklerimiz için aktivite merkezleri yapmak. Yaşlılarımızın ev bakımlarını yerine getirmek. Emeklilerimize inşallah aylık 2 bin 500 lira ekonomik yardımın yanı sıra fatura yardımları da yapacağız. Aksaray Belediyesinde çalışan işçilerimizin de yüzlerini güldüreceğiz inşallah. Temel ücreti 40 bin lira yapıyoruz. Belediyeyi aldığımızda. Hak edene hakkını vereceğiz” sözlerine kullandı.

Haber: Avni Kuru