Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Adayı Demir, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Bulvarı’ndaki esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. 30 metrelik ve 40 metrelik yol güzergâhında başlayan ziyarette Pelinsu Yıldırım Demir, esnafların sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Bulvarı’nda bulunan esnaflarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnafların sorunlarına kulak veren Pelinsu Yıldırım Demir, bu kapsamda önerileri değerlendirmeye özen gösterdi.

Konu hakkında açıklama yapan Pelinsu Yıldırım Demir, “Vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye ve onların sorunlarını can kulağı ile dinlemeye devam ediyoruz. Güler yüzlü karşılamalarından ötürü tüm esnaflarımıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretleri sırasında; Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bilal Özdemir, parti il ve ilçe yöneticileri ve partili üyeler eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe