Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim Hareketliliği: AK Parti Heyeti İl Özel İdaresinde!

Aksaray mevcut Belediye Başkanı

Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Evren Dinçer seçim çalışmaları devam ediyor. Dinçer,  Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk ve Teşkilat mensuplarıyla birlikte İl Özel İdaresini ziyaret etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli İdareler seçimlerine az bir zaman kala siyasi arenada hareketlilik yaşanmaya devam ediyor.

Adaylığın açıklandığı ilk günden bu yana seçim çalışmalar yürüten Dinçer, esnaf ve vatandaşların yanı sıra kurum, kuruluş ziyaretlerinde de bulunuyor. Bu kapsamda Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk ve Teşkilat mensuplarıyla birlikte İl Özel İdaresi personelleri ile bir araya gelen Ak Parti heyeti omların sorun ve taleplerini dinledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Hakan Kılınçkaya ile bir araya gelen AK Parti heyeti köy ve kasabalarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak hedeflenen çalışma ve projeler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Dinçer ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Milletvekilimiz Sn. Cengiz Aydoğdu, İl Başkanımız Hamza Aktürk ve Teşkilatımız ile birlikte; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcımız Hakan Kılınçkaya ve Özel İdare çalışanlarını ziyaret ettik. Bizler yaz kış demeden şehrimizde, onlar da köy ve kasabalarımızda büyük bir özveriyle çalışıyor.  Genel Sekreterimize ve işçilerimize güler yüzleri ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyor, hepsine Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok