Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençlerin Öncü Adımı: Aksaray’da Doğa Koruma Gençleri Çevre Temizliğinde Liderlik Rolü Üstleniyor!

Doğa Koruma ve Milli

Doğa Koruma ve Milli Parklar Aksaray Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan Doğa Turizm etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. Etkinlik kapsamında Gülağaç ilçesi Bakı Gölü Mahalli Öneme Haiz Sulak Alanında kuş gözlemi, yemleme ve çevre temizliği etkinliği yapıldı.

Bu kapsamda, gönüllü gençler tarafından çevreyi temizleme, çevre kirliliğini önlemek amacıyla bilinçli davranış sergilendi. Bakı Gölünün doğal güzelliğini korunması ve çevre kirliğinin önlenmesi amacıyla harekete geçen gençler yaşanabilir bir dünya bırakmak adına öncü rol oynuyor.

Vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yapan ekipleri daha sonra sokak hayvanlarını besleme faaliyetinde de bulunarak toplanan atıkları konteynırlara bırakan ekip çevre temizliği konusunda dikkat çeken bire örnek davranışta bulundu.

Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çevre temizliği etkinliği ile vatandaşların bilinci davranacağı, çevreye karkası duyarlı olunması konusunda dikkat çeken davranışlarla yaşanabilir bir dünya sağlanacağı ve çevre temizliği farkındalığı oluşturacağı ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok