Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşimiz gücümüz Aksaray!

CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN

CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PELİNSU YILDIRIM DEMİR:
İşimiz gücümüz Aksaray!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.


Bir yandan şehir için geliştirilen projeleri açıklamaya devam ederken bir yandan da ziyaretlerini sürdüren Pelinsu Yıldırım Demir bu kapsamda vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerine kulak veriyor. Aksaray’da vatandaşların ve esnafların daha refah bir hayat sürebileceğinin vurgusunu yapan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, “Esnaflarımız ile bir araya gelip, desteklerini istedik. 1 Nisan sabahı daha güzel bir Aksaray’da uyanmak dileğiyle. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. İşimiz gücümüz Aksaray!” dedi.
Aksaray’daki çalışmaları kapsamında esnaflarla bir araya gelmeye devam eden Cumhuriyet Halk Patisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, bu kapsamda çarşı esnafı ile buluştu. Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretleri sırasında, İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, il ve ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Haber: Fatma ALTINOK