Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İl Başkanı Özdemir’den mesaj var; CHP’li seçmen başka partiye oy vermez!

14 Mayıs 2023 milletvekili

14 Mayıs 2023 milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Aksaraylı seçmenleri millet İttifakı çatısı altında seçimlere katılmışlar ve millet ittifakında iyi Parti oy vermişlerdi.
CHP’li Aksaraylı seçmenler 31 Mart seçimlerinde kendi partilerine ve altıok CHP logosuna oy vermek için sabırsızlanıyorlar.


Bu anlamda CHP’li seçmen CHP’ye oy verir strateji ile çalışmalarına devam ettiriyor. CHP Aksaray il başkanı Bilal Özdemir, CHP’li seçmen CHP’nin adayına oy verir diyerek Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray belediye başkan adayı Pelinsu Yıldırım için destek istemeye devam ediyor.

CHP Aksaray’dan esnaf ve vatandaş ziyaretleri

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bilal Özdemir, Kadın Kolları İl Başkanı Elif Gökkuş, Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Ömer Kaşif Akın ve diğer CHP yöneticileri, il genelinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek yerel seçim öncesi istişarede bulundu.

Ziyaretler kapsamında CHP ekibi, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimlerde Aksaray Belediye Başkan adaylarından Pelinsu Yıldırım Demir’in projelerini tanıtarak esnaftan destek talep etti. CHP, seçmenlerden altı ok ve CHP’ye destek beklerken, 14 Mayıs seçimlerinde kendi parti ve logolarıyla yer almayarak 31 Mart seçimlerine odaklandı.

Parti, Aksaray’da kendi adaylarına oy toplamak için çalışmalarına devam ederken, büyükşehir belediyeleriyle de istişare içinde olduğunu belirtti. Seçmenler arasında CHP’ye duyulan büyük bir beklenti söz konusu, ve partinin Aksaray’da güçlü bir destek elde etme çabaları sürüyor.
Haber; Fatma ALTINOK