Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 5 kız öğrenci hafızlık tacını giydi

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, hafızlığının tamamlayan 5 öğrenci için düzenlen “Taç Giyme Merasimi” etkinliğine katıldı.

İl Müftülüğüne bağlı bağlı Cemaleddin Aksaray-î Hafız İmam Hatip Ortaokulu 6. Sınıfa öğrenim gören 5 kız öğrenci için “Taç Giyme Merasimi” etkinliği düzenlendi. Yaklaşık bir yıl kadar gibi bir süre içerisinde hafızlık eğitim tamamlayan kız öğrenciler için merasim gerçekleşti.

Kur’an Kursu öğretici Cemile Ertuğrul’un önderliğinde hafızlığını tamamlayan genç hafızlar için Altıntaç Kur’an Kursunda “Hafızlık Taç Giyme” merasimi düzenlendi.  İl müftüsü Işıldar’ın Kur’an-ı kerim tilavetinin ardandan başlayan programda İl Müftü Işıldar genç yetenleri tebrik etti. Programın ilerleyen saatlilerinde okunan ilahiler, çeşitli etkinlikler yapıldı. öğrencilere takılan hafızlık taçlarının ardından program sonlandı.

Programa, İl Müftüsü Veysel Işıldar, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, Okul Müdürü Bayram Demirtaş, kurs yöneticileri ve hocaları ile genç hafızların velileri ve yakınları katılım sağladı.

Haber: Fatma Altınok