Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti heyeti Helvadere halkının nabzını tuttu!

İYİ Parti Aksaray İl

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Milletvekili Turan Yaldır, Helvadere kasabasını ziyaret ederek Helvadere Belediye Başkan Adayı Yakup Karadal ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Aksaray heyeti ilçe ve belde Belediye başkan adaylılarını desteklemek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyor.

kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürerken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Milletvekili Turan Yaldır, Helvadere Belediye başkan adayı Karadal ile bir araya gelerek seçimlere yönelik istişarelerde bulundu.

Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Karadal, İyi Parti Aksaray heyeti ile birlikte Helvadere halkının buluştu. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen İYİ Parti heyet çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu. Helvadere’nin isteği ve ihtiyaç duyduğu hizmeti getirmek amacıyla çalışacağını dile getiren Karadal vatandaşların taleplerinin karşılık bulması adına çalışacağını belirtti.

İYİ Parti heyeti, Helvadere halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanırken ilgi ve samimiyetlerinden ötürü İYİ Parti heyeti teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok