Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitimde Bir Adım Önde: İl Müdürü Alpaslan, Okul Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan okul ziyaretleri kapsamında Yeşilova Cumhuriyet İlkokulu ve Yeşilova Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti.

Aksaray’da eğitim alanında verilen hizmetleri yakından takip etmek amacıyla sık sık ziyaretler gerçekleştiren İl Müdürü Alpaslan, okullarda verilen eğitimi ve öğrencilerin eğitim düzeyleri üzerine incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Yeşilova Cumhuriyet İlkokulu ve Yeşilova Atatürk İlkokulu’nu ziyaret eden İl Müdür Alpaslan, öğrenciler için düzenlene okuma etliği programına katıldı. burada öğrencilere okumanın önemine değinen İl Müdürü Alpaslan, öğrencilerle bir birlikte bir süre sohbet etti. İl Müdürü Alpaslan öğrencilerle birlikte keyifli zaman geçirdi.

İl Müdürü Alpaslan, okulların akademik ve sosyal gelişimlerine destekleyici anlatımlarda bulunarak öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi. okullarda eğitim ve öğretim faaliyetlerinin arttırılması ve verimli hale getirilmesi amacıyla öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunan İl Müdürü Alpaslan, okul müdürlerinden okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

İl Müdür Alpaslan, okul yöneticileri ve öğretimlerin çalışmalarında başarılar dileyerek emekleri için teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok