Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer’den Unutulmaz Ramazan Hediyesi: 2000 Çocuğa Sürprizler Yolda! Başvuru İçin Tıkla…

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’den 2000 çocuğa sürpriz hediyeler.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ramazan ayında ilk kez oruç tutacak olan çocukları unutmadı. Bu yıl da 2000 çocuğa sürpriz hediyeler verilecek.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in öncülüğünde, Ramazan ayında tekne orucu tutan çocuklar için özel bir etkinlik düzenleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, ilk kez oruç tutacak olan çocuklar unutulmadı. Başkan Dinçer, 2000 çocuğa sürpriz hediyelerle Ramazan coşkusunu yaşatmayı planlıyor.

Başvuru için son tarih olan 24 Mart 2024’e kadar çocuklar, online başvuru formunu doldurarak etkinliğe katılabilirler. Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler, Aksaray Bilim Merkezi’ni arayabilirler (Telefon: (0382) 216 00 22).

Başkan Dinçer, “Ramazan’ın manevi atmosferini yaşamak isteyen çocuklarımızı unutmadık. Onların yüzlerini güldürmek ve Ramazan coşkusunu paylaşmak için bu etkinliği düzenliyoruz. İlk defa oruç tutacak olan 2000 çocuğumuza özel sürpriz hediyelerimiz var. Bu güzel etkinlikle birlikte Ramazan’ı daha da anlamlı kılacağımıza inanıyoruz” dedi. Başvuru için linge tıklayınız; https://forms.gle/S6pGr1H7V77eZUQT6

Haber; Fatma Altınok