Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da siyasi bomba: İmamoğlu ve Demir’den beklenmedik ittifak!

İmamoğlu, CHP Aksaray Belediye

İmamoğlu, CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Demir için bakın ne dedi?

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu ile stratejik buluşma gerçekleştirdi.

Aksaray Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek, Aksaray’ın geleceğine dair önemli konuları masaya yatırdı. İmamoğlu, Aksaraylılara Demir’e destek çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, seçim öncesi stratejik bir buluşma gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Demir’i konuk ederek, Aksaray’ın kentsel dönüşümü, altyapı projeleri ve sosyal belediyecilik vizyonu üzerine detaylı bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Demir, Aksaray’ın potansiyeli ve belediyecilik vizyonuyla ilgili projelerini İmamoğlu’na aktardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ise yaptığı açıklamada, “Pelinsu Yıldırım Hanım İstanbul’a geldi. Aksaray’ı konuştuk. Hem bir teknik insan olarak hem de partimizin içerisinde çok etkili siyasi görevler alan bir yol arkadaşımız olarak Aksaray’a dair yerel yönetim sürecinde çok güçlü bir hazırlıkla sizlerin huzuruna çıktı. İstanbul’daki deneyimimizle onun hazırlıklarını üst üste koyarak Aksaray’a nasıl fayda sağlayabiliriz konusunda söz birliği yaptık. Sizin desteğinizi istiyoruz. Aksaray’da bir kadın belediye başkanının teknik duruşuyla, siyasi birikimiyle, gençliğinde size çok faydalı işler üreteceğine ben çok inanıyorum. Desteğinizle bunun olmasını istiyoruz. İstanbul olarak da hem Pelinsu Hanım’ın bu sürecinde yanında olmak hem de Aksaray’a çok faydalı işler üretmek istiyoruz. Desteğiniz Pelinsu Hanım’ın yanında olsun. Seçimden sonra Aksaray’da her şey çok güzel olsun” dedi.

Demir ve İmamoğlu’nun bu stratejik buluşması, CHP’nin Aksaray Belediye Başkan adayına verdiği destekle seçim kampanyasına yeni bir dinamizm kazandırarak, Aksaraylılar arasında heyecan yarattı.

Ziyarette CHP Genel Merkez teşkilatlardan sorumlu yöneticisi Ali Abbas Ertürk ile CHP Aksaray İl başkan yardımcısı Yasemin Özdemir Turan’da yer aldı. Haber: Avni KURU

Trendyol Süper Lig’de 1. Hafta
Sıradaki Haber Süper Lig’de günün maçları