Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın sevilen Veteriner Hekimi vefat etti!

Aksaray’ın Sevilen Veteriner Hekimi

Aksaray’ın Sevilen Veteriner Hekimi Ahmet Enis Somuncuoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Aksaray’ın yerlisi ve sevilen veteriner hekimi Ahmet Enis Somuncuoğlu, 80 yaşında aramızdan ayrıldı. Bugün Somuncubaba Külliyesi’nde kılınan öğle namazının ardından Ervah kabristanlığına defnedilen Somuncuoğlu’nu sevenleri, ailesi, iş arkadaşları ve dostları yalnız bırakmadı.

Aksaray’ın saygın veteriner hekimi Ahmet Enis Somuncuoğlu, yaşamını yitirdi. 80 yaşındaki Somuncuoğlu, bugün öğle namazını müteakip Somuncubaba Külliyesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Somuncuoğlu’nun vefatı, ailesini, yakınlarını ve meslektaşlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Önceki dönem Veteriner Hekimleri Odası Başkanlarından, değerli abimiz Veteriner Hekim Ahmet Enis Somuncuoğlu rahmetli olmuştur. Yüce Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Kabri Nur Mekanı cennet olsun. Değerli ailesine, akraba ve yakınlarına, tüm sevenlerine ve camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Veteriner hekim Somuncuoğlu’nun meslektaşları ve dostları, cenaze töreninde bir araya gelerek sevdiklerine başsağlığı dileklerini iletti. Aksaraylılar, Somuncuoğlu’nu özlemle anarken, onun hizmetleri ve sevgisi ile hatırlanacağını belirtiyor.

Bizlerde veteriner hekim Ahmet Enis Somuncuoğlu’na Allah’tan rahmet sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Haber:  Avni KURU