Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Zavlak’la güzel olacak, gençlerin umudu Mustafa Zavlak!

ADAM GİBİ ADAM, DOĞRU

ADAM GİBİ ADAM, DOĞRU ADAM MUSTAFA ZAVLAK’LA YOLA DEVAM!
Seçime 3 hafta kala zaferi ilan edip balkon konuşmasını yaptık
AK Parti Eskil Belediye Başkan Adayı Mustafa Zavlak’ın seçim ofisi açılışı AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Açılışta yapılan konuşmalar sık sık sloganlarla kesildi. Eskil halkı Belediye Başkan Adayı Mustafa Zavlak için, ‘Eskil Zavlak’la güzel olacak, gençlerin umudu Mustafa Zavlak!” gibi sloganlar atarak verdikleri desteği ortaya koydu. Eskil’deki coşku ve kalabalığı gören Milletvekilleri, “Eskil’de bu iş bitmiş!” diyerek Eskil halkından 31 Mart’ta sandıkları patlatmalarını istedi.
Eskil Mustafa Zavlak’ın seçim ofisi açılışı için sokağa döküldü. AK Parti Eskil Belediye Başkan Adayı Mustafa Zavlak’ın seçim ofisi açılışına Eskil halkı yoğun ilgi gösterdi. Açılışta konuşan AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “İşte Eskil, işte başkan!” diyerek sözlerine başladı.

ESKİL’İN YATIRIM BÜTÇESİ, TÜM İLÇELERİN TOPLAM BÜTÇESİNDEN DAHA FAZLAYDI!
Eskil’in kendilerinin göz bebeği olduğunu ve Aksaray’ın en özel ilçesi olduğunu ifade eden Aydoğdu, “Eskil’in yatırım bütçesi her dönemde Aksaray’ın diğer ilçelerinden fazlaydı. Hatta bu son dönemde Necati başkanın gayretleriyle, bütün ilçelerin toplamından fazlaydı. Organize Sanayi, doğalgaz, yollarımızı tamamladık. Eskil yeni bir başlangıca hazırlanıyor. Yeni hastaneye kavuşuyor. Yeni Belediye binasına kavuştu.” dedi.
TUZ GÖLÜ TURİZMİ ESKİL’DEN BAŞLAYACAK!
Eskil’de turizmi de geliştireceklerini belirten Cengiz Aydoğdu, “Tuz Gölü turizmini Eskil’den başlatıp Tuz Gölü’nü turizme kazandıracağız. Eskil ile gurur duyuyoruz! Eskil sadece tarım kenti olamayacak. Küçük sanayi sitemizi tamamladık. Organize Sanayi için Sanayi Bakanımızdan söz aldık ve altyapı yatırımına başlıyoruz. Eskil’de Mustafa Zavlak’ı seçip Eskil’in ikinci dönemini düşünmek lazım. Eskil’de yeni hayaller kurmak lazım. Tarımsal sulama en büyük uğraşımız. Kuyularla ilgili bazı problemler var. Onları halledeceğiz. Eskil yeni ufuklara doğru koşacak. Eskil bölgenin yıldızı olacak. 6 Şubat tarihinden memleketimiz çok ağır bir deprem yaşadı. Depremden dolayı çok büyük dersler çıkardı. Sanayi bakanımız, sanayi yatırımları yeniden planlandığını söyledi. Bakanımız, ‘Yeni sanayi bölgeleri deprem açısından planlanıp yeni havzalara yoğunlaştıracağız.’ dedi. Bunlardan birisi Aksaray oldu. Ben şöyle bir hayal kuruyorum. 15 yılda Aksaray-Konya arası yeni bir sanayi havzası olacak ve bunun içinde Eskil’de olacak, Sultanhanı da olacak Aksaray olacak. Konya ile Kayseri ile mukayese edilen bir il olduk. Bunda Eskil’in katkısı büyük.” şeklinde konuştu. Eskil Halkı Milletvekili Aydoğdu’ya Eskil’in abisi diyerek sloganlar attı.
31 MART AKŞAMI MUSTAFA ZAVLAK BAŞKANI BAŞKAN YAPMAYA HAZIR MIYIZ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan AK Parti Hüseyin Altınsoy, “Belediyecilik, 1994 yılında Cumhurbaşkanımız ile başlayan ve ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacak’ diyerek çıktığımız heyecanla başlayan bir serüven. Eskil bu işi bitirmiş inşallah. Bizler sadece hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. 31 Mart akşamı AK Parti bayrağını kaldığı yerden devam ettirirsek, 1 Nisan sabahı bu bölgenin bir evladı olarak, Eskil’in bir evladı olarak hizmete tevazu ile gayretle devam edeceğiz. Benim bir yanım Eskilli. 31 Mart akşamı sizler sandığı patlatırsanız bizde ilçemize hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Hastane istediniz, sağlık bakanımızı ziyaret ettiğimizde yatırım sözünü aldık ve ihalesi yapılmış durumda. Organize sanayisi dediniz gerçekleştirmenin gururu içerisindeyiz. Eskil bundan sonra daha fazla hizmet alacak. Önceki dönem başkanımız Necati başkana 5 yıl içerisinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bizi mahcup etmedi güzel hizmetler çıkardı. Mustafa Başkana Milletvekili seçimlerinde halkımız çok büyük destek verdi. Adam gibi adam, doğru adam Mustafa Zavlak’la yola devam kararı alındı. 31 Mart akşamı Mustafa Zavlak başkanı başkan yapmaya hazır mıyız?” diyerek konuşmasını tamamladı.
YAPAY ZEKÂYLA DEĞİL HALKIN NABZINI TUTARAK ADAYLARIMIZI BELİRLEDİK!
Eskil’in adayına sahip çıktığını ifade eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Eskil Necati başkana 40 yıldır sahip çıktığı gibi bundan sonra da Mustafa Zavlak’a sahip çıkacağını gösterdi. Biz AK Parti olarak genelde zaferi ilan edip balkon konuşmasını yaptık. Bugün seçimden önce bunu yapıyoruz. 31 Mart akşamından Zavlak Başkan zaferle çıkacaktır, bunu hepiniz ilan ediyorsunuz. Sulamadan altyapıya, sosyal projelerden istihdama kadar AK belediyecilik hizmetlerini her alanda görüyoruz. Aday belirleme sürecinden Eskil’den defalarca telefon aldık. Yapay zekâyla değil halkın nabzını tutarak adaylar belirledik. Eskil’de Mustafa Zavlak’ın ismini vekillerimizle ibirlikte Cumhurbaşkanımıza ilettik ve onayını aldık. Mustafa Zavlak’ı sizlere emanet ediyoruz. Durmak yok yola devam!” şeklinde konuştu.
ESKİL BELEDİYE BAŞKANI NECATİ BELGEMEN’DEN MUSTAFA ZAVLAK’A DESTEK!
Eskil’in mevcut Belediye Başkanı Necati Belgemen, “Yaklaşık 20 gün sonra görevi dolduruyoruz. 40 yıl içerisinde bilhassa da son 5 yıl içerisinde çok büyük hizmetler yaptık. Sizlerin ayağına ne istediyseniz getirdik. Milletvekillerimiz 5 sene Eskil’imize çok büyük hizmet ettiler. Halkımız bunu görüyor. Allah’ın izniyle ilçemiz büyük bir ilçe oldu. Bundan sonra sizleri bu hizmetleri veren vekillerimizle birlik beraberlik içerisinde bugüne getirip bu başarıyı elde ettik. Bu iş bitmiş görüyorum. Sizler olduktan sonra İktidar vekillerimiz, Cumhurbaşkanımız arkamızda olduktan sonra Eskil’e yapamayacağımız hiçbir şey yok. Eskil’e yapılacak her hizmette Mustafa Zavlak başkanın yanındayım.” dedi. Necati Belgemen’in konuşması ‘Eskil’in imarı Necati Belgemen!’ sloganı ile sık sık bölündü.
VATANDAŞLARINA TÜM İMKÂNLARINI VEREN BİR YÖNETİMİ ESKİL’E HÂKİM KILACAĞIZ
AK Parti Eskil Belediye Başkan Adayı Mustafa Zavlak ise konuşmasında, “31 Mart günü güzel ilçemiz Eskil’imizin makûs talihini hep birlikte biz değiştireceğiz. Biz göreve geldiğimizde öncellikle belediyeyi kurumsallaştıracak, belediyenin asli görevi olan yol, su ve çevre temizliği bir belediye başkanı olarak benim haberim olmadan her bir vatandaşımıza eşit hizmetle sunulacak. Eskil’de kum ve çöp siyasetini bitireceğiz. Bugün Eskil2in en temel sorunu olan tarımsal sulamada her gün bir adım geriye gidiyoruz. Bu bir belediyenin gücüyle olacak bir iş değil ama gerekli mercilere su sorunun önemini anlatacağız. Bakın yanımda AK Parti’nin iki önemli vekili var. Onlarda sizlere söz veriyor. Allah’ın izniyle iktidarın gücüyle su sorunun çözümü için ne gerekiyorsa yapıp 5 yıl dönenimde su sorununu çözeceğiz. Eskil’deki bir diğer mesele toprak sorunu. Biliyorum sizlerin deden kalma topraklarını toplulaştırma ile ellerinizden aldılar ve meraya çevirdiler. Belki dededen kalma arsaya 18 icat ettiler, ortak oldular. Biz Allah’ın izniyle kazandığımız vatandaşın elinden alan değil, derdine ortak olan ve vatandaşlarına tüm imkânlarını veren bir yönetimi Eskil’e hâkim kılacağız.” dedi.
KENDİMİ SİZLERE EMANET EDİYORUM
Zavlak sözlerinin devamında, “Eskil’de en son 1967’de tarla dağıtımı yapılmış miras yoluyla bölüne bölüne 18-45 arası bu da benim mülküm diyeceği arsası yok. Eskil’de toprağı olmayan gençlerimize tarla dağıtımı yapmak için elimizden geleni yapacağız. İşte vekillerimiz işte il başkanım işte ekibim biz gençlerimiz için gece gündüz Ankara’da yatıp kalkacağız ama Allah’ın izniyle Eskil’de ki tüm gençlerimizi toprak sahibi yapacağız. Ticaretle uğraşan sanayi de işyerleri bulunan tüm gençlerimizi yüksek kiralardan kurtaracağız. Gençlerimiz uygun şartlar ve taksitlerle dükkân sahibi olacak. Hem çarşıya yaptığımız yeni işyerleri ile hem de küçük sanayiye yaptığımız atölyelerle Eskil’de yüksek kira sorununu biz çözeceğiz. Ağır sanayimizi de canlandıracağız, ayağa kaldıracağız. Vekillerimizin ve belediye başkanımızın çabaları ile kazandırılan organize sanayi bölgemizin altyapısını ivedikle bitirecek ve Eskil’imize gelecek fabrikalara ilave teşvikler vererek Eskil’de ağır sanayinin gelişmesini sağlayacağız. Daha yapacak çok işimiz var. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefinden şaşmadan Eskil’e Türkiye Yüzyılını beraber inşa etmeye hazır mıyız? 31 Mart akşamı AK Parti güçlü bir şekilde sandıktan çıkacak. Ekibimizle, vekillerimizle Eskil’in geleceğini inşa etmek için yola çıkacağız. Menfaat için yorulmadan, sıkılmadan mücadele edeceğiz. Kendimi sizlere emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı. Açılışın yapılmasının ardından vatandaşlara tatlı ikram edildi.

haber Fatma ALTINOK