Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deva Partisi Lideri Ali Babacan, Aksaray’a Gelişte Esnaf ve STK Ziyaretlerinde Bulundu!

Deva Partisi Genel Başkanı

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Aksaray’a yapmış olduğu ziyaretlerde esnaf ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek partisinin belediye başkan adayını destekledi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Aksaray’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret ederek partisinin belediye başkan adayını desteklemek amacıyla çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak Cumartesi semt pazarını ziyaret eden Babacan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi. Ziyarette Aksaray Belediye Başkan Adayı Necati Coşkuner ve teşkilat yönetimi de Babacan’a eşlik etti. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, pazar esnafından destek isteyerek seçim çalışmalarına katkılarını talep etti.

Daha sonra Babacan, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek burada yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaş ve üyeleriyle bir araya geldi. Bu ziyarette de Aksaray Belediye Başkan Adayı Necati Coşkuner ve parti üyeleri hazır bulundu. Ali Babacan ve beraberindeki heyet, STK ziyaretlerinde Aksaraylılarla bir araya gelerek partilerinin projelerini ve hedeflerini paylaştı. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Deva Partisi lideri Ali Babacan ve beraberindeki heyetin nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Haber: Fatma Altınok