Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İrfan Çıtak, Aksaray’da Devrim Niteliğinde Projesini Açıkladı: Çalışan Anneler ve Öğretmenler İçin Dev Kolaylık!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak seçim çalışmaları kapsamında hedeflediği birçok projeyi açıklamaya devam ediyor. Çıtak çalışan anneler ve ataması tamamlanamayan öğretmenler için bir kolaylık daha sağlamayı hedefliyor.

Kreş ve günüz bakım evi projesi ile çalışan anneler için çocuklarına huzur ve güvenli bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.

Şehrin farklı bölgelerinde yer alacak ve çocukların bilişsel ve psikolojik eğitim süreçlerini desteklenecek bir proje sunuyor. Üst düzey donanımlara sahip olarak planlanan bakım evinde alanında uzman bir ekiple uygun fiyat politikası ile hizmete sunulması hedefleniyor.

Belediye Başkan adayı projesine yönelik yaptığı açıklamasında, “Çalışan annelerimiz için çok güzel bir projemiz var. Kreş ve gündüz bakım evleri biz bu projeyle birlikte çalışan annelerimizin evlatlarını bırakabilecekleri huzur ve güvenli bir ortam sağlayacağız ve bu ortamda çocuklarımız öğrenim hayatlarına başlamadan sıfır altı yaş gruplarında çok güzel bir eğitim alacaklar” dedi.

Atanamayan öğretmenler için istihdam projesi olacak diyen Çıtak; “bu projeyle birlikte çalışan annelerimiz ekonomik olarak da çok zorlanmayacak. Ataması tamamlanamayan öğretmenlerimize de çok güzel bir istihdam projesi olacak” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok