Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Hafızlık Projesi Başlıyor: Anneler ve Babalar Dikkat! Tarih Belli Oldu…

4.Sınıfı Bitirecek Öğrenciler İçin

4.Sınıfı Bitirecek Öğrenciler İçin Hafızlık Eğitimi Başvuruları Başladı, Okul Müdürü Bayram Demirtaş’tan Çağrı: “Anneler, Babalar, Hafız Bir Evladım Olsun Diyorsanız Sizleri Bekliyoruz”

Aksaray’da eğitim ve din hizmetlerinin bir araya geldiği önemli bir proje hayata geçiriliyor. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliğiyle başlatılan Hafızlık Projesi, 4. sınıfı bitirecek öğrencilere yönelik olarak düzenleniyor.

Hafızlık eğitimine başvuruların 10 Mart ile 26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılabileceği bildirilirken, sınav tarihinin 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 14:00 olarak belirlendiği açıklandı. Okul Müdürü Bayram Demirtaş, anne ve babalara yönelik yapmış olduğu çağrıyla, hafız bir evlat sahibi olmak isteyenleri eğitim programına katılmaya davet etti.

Demirtaş ayrıca, 2024-2025 “Hafızlık Projesi Öğrenci Seçme Sınavı” toplantısına katkılarından dolayı ilgili kurumlara teşekkürlerini iletti. Din Öğretimi Şube Müdürü, İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Müftüler, İlkokul Müdürleri ve Kur’an Kursu Yöneticileri başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Haber Fatma Altınok