Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP il genel meclisi üyesi adayı Bilgen, köylere hizmetle buluşturacağız

CHP Aksaray İl Genel

CHP Aksaray İl Genel Meclisi Adayı Osman Bilgen, Halkın nabzını tutarak seçim çalışmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aksaray İl Genel Meclisi adayı olan deneyimli veteriner hekim Osman Bilgen, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere odaklanarak seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bilgen, seçim öncesi kapsamlı bir saha çalışması yürüterek vatandaşlarla doğrudan temas kuruyor ve onların beklenti ve sorunlarına çözüm sunma vizyonunu ön plana çıkarıyor. Kendisini tanıtan ve projelerini anlatan Bilgen, seçim bölgesinin sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerine hakim bir şekilde, il Genel Meclisi’nde kentin ve köylerin temsilcisi olmayı hedefliyor.

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nin il başkanlığını yürüten Bilal Özdemir liderliğindeki parti teşkilatıyla birlikte hareket eden Bilgen, CHP’nin köklü tarihine ve demokratik değerlerine vurgu yaparak, partisinin il genel meclisi adayı olarak halkın güvenini kazanmaya çalışıyor.

Osman Bilgen, seçildiği takdirde CHP’nin il Genel Meclisi üyesi olarak kentin ve köylerin ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğini ifade ediyor. Seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokratik ve katılımcı siyaset anlayışını vurgulayan Bilgen, halkın iradesini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyor. Haber; Avni KURU