Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Siyasi Arenada Hareketli Gün: İYİ Parti, Baro Ziyaretiyle Adını Duyurdu!

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Barosunu ziyaret etti.  Kurum ve kuruluş ziyaretedir kapsamında Belediye Başkan adayı Karacaer ve beraberindeki heyet Aksaray Barosunu ziyaret etti.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer’e ziyareti esnasında İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Milletvekili Turan Yaldır, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Meclis Üyesi Adayları eşik etti.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlere az bir zaman kala seçim çalışmalarına hız kazandıra Karacaer, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Aksaray Barosunu ziyaret etti. Baro Başkanı Av. Ferit Köse ile bir araya gelen heyet, Aksaray’da yürütülen çalışmalar üzerine görüşme yaptı.

Barı avukatlarının sorun ve beklentilerini Köse’den dinleyen İyi Parti heyeti çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu. Karacaer, seçimlere yönelik hedeflenen plan ve projelerinden bahsederek misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkürlerini dile getirdi.

Haber: Fatma Altınok