Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak, Aksaray Esnafının Nabzını Tutuyor: Minibüsçüler ve Otobüsçülerle Buluştu!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası ziyaret etti.
31 Mart 2024 Mahali İdareler Seçimlerine zaman daraldıkça siyasi arenada ki hareketlilik artıyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürüyor. Adaylığının açıkladığı ilk günden bu yana saha çalışmalarıyla sık sık gündem gelen Çıtak esnaf ve vatandaşların yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretleri de gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda, Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası ziyaret eden Çıtak oda mensuplarının sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktası istişarelerde bulunan Çıtak istek ve taleplerin yerine getirilmesi amacıyla çalışacağını dile getirdi.
Çıtak ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler Ve Umum Servisçiler Odası ile bir araya geldik. Hemşehrilerimizle hasbihal ederek, sorunlarını sıkıntılarını taleplerini dinledik notlarımızı aldık. Misafirperverlikleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatma Altınok