Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, Aksaray’da Tarımın Kalbinde: Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şubesini Ziyaret Etti!

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’da faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine hazırlıklar devam ediyor. Kamuoyunun meraka beklediği yerel seçimler heyecanı sürerken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor.

Aksaray Belediyesi Başkanı adayı olarak açıklandığı ilk günden bu yana saha çalışması yürüten Karacaer, esnaf ve vatandaşların yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda,   Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Karacaer’e Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Aksaray Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelen Karacaer,  personellerin sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunan Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında hedeflene plan ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Karacaer, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü personellerine misafirperverliği ve güler yüzlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Haber: Fatma Altınok