Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray inşaat arenası buluştu; İnşaat sektörünün işte beklentileri!

Ağırbaş inşaat ve ekibi

Ağırbaş inşaat ve ekibi Belediye Başkanı Evren Dinçer’le buluştu

Aksaray’ın İnşaat arenası saray düğün Salonunda!

Ramazan Ağırbaş’ın sahip olduğu Ağırbaş İnşaat, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ile Saray Düğün salonun da gerçekleşen toplantıda kentin geleceğini masaya yatırdı.

Aksaray’ın önde gelen müteahhitlerinden Ağırbaş İnşaat’ın sahibi Ramazan Ağırbaş, kentin inşaat ve gelişim projelerine dair önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Ağırbaş, Aksaray Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı adayı Evren Dinçer ile birlikte AK Partili Belediye Meclisi üyeleri ve iş dünyasının temsilcileriyle Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Ramazan Ağırbaş’ın öncülüğünde gerçekleşen toplantıda, kentteki inşaat projeleri ve kalkınma hedefleri masaya yatırıldı. Ağırbaş İnşaat’ın son projesi olan Ulu Cami’nin vakfına ait arsanın ihalesini alarak projeyi üstlenmesi ve Gold Site ile yeni bir yaşam alanı oluşturması, toplantının ana gündem maddelerinden biriydi.

Toplantıda, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ramazan Ağırbaş ve iş dünyası temsilcileri, Aksaray’ın geleceğini şekillendirecek projeleri ve kent gelişimini ele aldı. İnşaat sektörünün kent ekonomisine olan katkıları, istihdam ve kentsel dönüşüm konuları masaya yatırılarak iş birliği ve destek noktaları üzerinde duruldu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Her kesimden ve her yaştan hemşerimiz ile buluşuyor. Gördüğümüz samimiyet ve muhabbetle yolumuza devam ediyoruz. Ramazan Ağırbaş’ın ev sahipliğinde, şehrimizde inşaat sektöründe çalışan kardeşlerimiz ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Gönülden destekleri için hepsine teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Dinçer, Ağırbaş İnşaat’a ve katılımcılara desteklerinden ötürü teşekkür ederken, kentteki inşaat ve projelerin, Aksaray’ın gelişimine ve modernizasyonuna olan katkısını vurguladı. İnşaat sektöründeki paydaşların ve iş dünyasının beklentileri ele alındı ve ortak bir vizyon oluşturuldu.

Toplantı, kentteki inşaat ve gelişim projelerine yönelik iş birliği ve desteklerin önemini vurgulayarak sona erdi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz