Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Adayı Pelin Yıldırım Demir, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Pelinsu Yıldırım Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir araya gelerek Aksaray Belediyesi için ortak protokoller ve yatırımlar hakkında istişarede bulunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Pelin Yıldırım Demir, Aksaray için yapılması planlanan ortak protokoller hakkında görüştü ve İmamoğlu’ndan destek sözü aldı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet edileceğinin altını her sözünde çizen Pelinsu Yıldırım Demir İBB Başkanı İmamoğlu ile bu konunun da üzerine bir kez daha düştü. Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek Ekrem Başkanımızın belediyecilik deneyimleri konusunda güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ekrem Başkanımızdan 1 Nisandan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirme, ortak protokoller ile yatırımlar konusunda Aksaray’a destek olma sözünü aldık. Ekrem Başkanıma destekleri ve sıcak misafirperverliği için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaret sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk ve Aksaray İl Başkan Yardımcısı Yasemin Turan Özdemir eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe