Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narlıgöl Özel Bakım Merkezi’nde Kadınlar Günü Kutlaması: Engelli Bireylerin Renkli Çiçek Atölyesi!

Engelli bireylerin katılımıyla, Narlıgöl

Engelli bireylerin katılımıyla, Narlıgöl Özel Bakım Merkezi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Gün

ü’ne özel bir etkinlik düzenlendi. Flower Bar’da gerçekleşen renkli çiçek atölyesi, kadınlar için anlamlı bir farkındalık ortamı oluşturdu.

Aksaray’ın Narlıgöl Özel Bakım Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı. Bakım merkezinde kalan özel bireyler, Flower Bar’da düzenlenen çiçek atölyesi etkinliğinde bir araya geldi.

Kurum Müdürü Kübra Demiray, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Bu özel günde bakım merkezi sakinlerinin özel bir etkinliğe imza atmalarını sağlamak için gerçekleştirdiğimiz etkinlik oldukça renkli görüntülerin oluşmasını sağladı. Zihinsel engeli olan ve nörolojik hastalıkları olan bireylere hizmet veriyoruz. Kadınlarımız, çiçek atölyesinde kendi tasarımlarını yaparak anlamlı bir farkındalık ortamı oluşturdular.”

Demiray, engelli bireylerin toplumun önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak şunları ekledi: “Doğumdan ölüme kadar hayatın her alanında varlıklarını hissettikleri değerli kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Engelli bireylerimizin de diğer kadınlardan hiçbir farkı olmadığını göstermek, onların sosyal hayata katılımlarını sağlamak için bu etkinliği düzenledik. Engelleri ortadan kaldırmak adına etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz.”

Narlıgöl Özel Bakım Merkezi’nin düzenlediği bu etkinlik, engelli bireylerin toplumda daha fazla yer almasını ve kadınların özel günlerinin unutulmamasını sağlayarak, toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz