Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’a tatlıyı sevdiren isim; Yeni bir şube daha açtı!

Kadayıfçı Gültekin Aksaray’da üçüncü

Kadayıfçı Gültekin Aksaray’da üçüncü şubesini açtı!
Tatlı sektöründe Aksaray’da bir numara olan Kadayıfçı Gültekin, 3. şubesini Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanlığı binası alt katında hizmete açtı.
Aksaray’da tatlı sektörünün önemli isimlerinden biri olan Kadayıfçı Gültekin 3. şubesini açtı. Açılışa, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, STK başkanları, iş adamları ve ATSO ekibi katıldı. İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından yapılan dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş açılışta yaptığı açıklamada, “Aksaray da üçüncü şubesini açan Kadayıfçı Gültekin’i tebrik ediyorum. Gerçekten tatlıyı Aksaray’a sevdiren kişi. Yaptığı yenilikler ile her zaman tatlı sektöründe bir numara olmanın gururunu yaşadı. Odamızın üyesi olan Gültekin Bugur kardeşimizi yeni iş yerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi
Gültekin Bugur açılışta yaptığı konuşmasında, “Kadayıf konusunda Aksaray Merkez’in yanı sıra çevre illerde de bayilikler veriyoruz. Özellikle İstanbul bölgesinde Kadayıfçı Gültekin markalaştı. Aksaray’da ise üçüncü şubemizi bugün sevdiklerimizin katılımıyla açmış bulunmaktayız. Bize desteklerini esirgemeyen tüm eş, dost ve akrabalara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatma ALTINOK