Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Asayiş Şube Müdürlüğünden Büyük Operasyon: Yüzlerce Aranan Şahıs ve Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi!

Aksaray Asayiş Şube Müdürlüğü

Aksaray Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda, aranan şahısların yanı sıra çalıntı araçlar ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bulgular ele geçirildi.

Aksaray Asayiş Şube Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele kapsamında Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonlarda büyük başarı elde etti. Şubat ayı boyunca yapılan uygulamalarda ve planlı operasyonel çalışmalarda önemli sonuçlar elde edildi.

Yapılan çalışmalarda toplamda 19.898 kişinin GBT sorgusu yapıldı ve aranan 131 şahıs yakalandı. Bu şahıslar arasında çeşitli suçlardan aranan ve toplamda 242 yıl 2 ay 25 gün hapis cezası bulunan 52 kişi Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Ayrıca, muhtelif suçlara karışan 771 kişi hakkında adli işlem yapıldı ve 35 kişi gözaltına alındı. 9 kişi ise tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Operasyonlar sonucunda 2.245 araç kontrol edilirken, çalıntı 6 motosiklet ve 2 otomobil ele geçirildi. Ayrıca, 21 ruhsatsız tabanca, 10 ruhsatsız kurusıkı tabanca, 11 ruhsatsız tüfek ile birlikte büyük miktarda uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Aksaray Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, elde edilen bu başarıların vatandaşların huzur ve güvenliği için yapılan çalışmaların bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Haber: Fatma Altınok