Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İki Başkan Buluştu: Aksaray ve Tarsus Adına Neler Konuşuldu?

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası’nda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişi ve dayanışma vurgusu yapıldı.

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası, dün Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltas ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette karşılıklı olarak sektördeki güncel gelişmeler ve sorunlar masaya yatırıldı.

Aksaray Odası Başkanı Murat Tekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sektörümüzün karşı karşıya olduğu zorlukları birlikte aşabileceğimizi biliyoruz. Bu tür etkileşimler, dayanışma ve işbirliği açısından son derece değerlidir” dedi.

Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltas ise, “Aksaray’da misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Ortak sorunlarımızı tartışarak çözüm yolları bulmak adına bu tür ziyaretlerin devamını dileriz” şeklinde konuştu.

Ziyaret, sektördeki dayanışma ve işbirliğinin güçlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. İki esnaf odası arasındaki diyaloğun artarak devam etmesi bekleniyor.
Haber; Ağustos Gerçe