Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Bu Markette Parasızlık Yok! Her Şey Bedava!

Türkiye’nin İlk Sosyal Marketi

Türkiye’nin İlk Sosyal Marketi Aksaray’da 3. Yılını Kutluyor: Paranın Geçmediği Market!

Aksaray’da ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.

Aksaray Verenel Derneği Başkanı Serdar Seyirden liderliğindeki Paranın Geçmediği Market Türkiye’nin ilk sosyal marketi olarak üçüncü yılına girdi. İhtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.

Aksaray’da, toplumun dezavantajlı kesimlerine destek olmayı hedefleyen Aksaray Verenel Derneği önderliğinde kurulan Paranın Geçmediği Market, üçüncü yılını kutluyor. Türkiye’nin ilk sosyal marketi olarak bilinen bu proje, ihtiyaç sahibi ailelere, engellilere ve yetim öksüz çocuklara yardım eli uzatıyor.

Market, sadece ihtiyaç sahiplerine gıda ve temizlik malzemeleri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda bağışçıların zekat, hayır ve sadakalarını da toplayarak sosyal yardımlaşmayı teşvik ediyor. Aksaray halkı, bu market aracılığıyla yardımlarını ulaştırarak sosyal sorumluluklarını yerine getiriyor.

Özellikle Gazze için yapılan yardımlar da dikkat çekiyor. Toplu yemek, un, sebze-meyve paketi, gıda kolisi, kurban, konserve, battaniye ve çadır gibi acil ihtiyaçların karşılanması için Paranın Geçmediği Market destekçileriyle birlikte büyük bir rol üstleniyor.

Aksaray Verenel Derneği Başkanı Serdar Seyirden, “Bu projenin üçüncü yılında da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Sizlerin desteğiyle bu güzel işi sürdürmeye devam edeceğiz” diye ifadeler kullanan Başkan Seyirden;
Acil yardım için 05321594349 numaralı hattı arayarak destek olabilirsiniz çağrısı yaptı. Haber; Avni Kuru