Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray amatör kümede derbi haftası!

Aksaray 1. Amatör Küme

Aksaray 1. Amatör Küme A Grubu’nda 12. hafta derbiye sahne olacak. Ortaköy Maltepe İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Aksaray Amatör Kümede A Grubu’nda Ortaköyspor ile Osmanlı 1453spor ligin 13. haftasında Ortaköy İlçe Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında oynanan müsabakadan iki takım eşitlikle ayrılıp puanları paylaştı.  Ligin ikinci yarısı itibarı ile iki takımda ligde yenilmezliğini sürdürürken 2 gol averajla ligde liderliği bu hafta ele geçiren Ortaköyspor bu hafta kendi saha ve taraftarı önünde kazanarak ligi lider tamamlamak istiyor. Ortaköyspor ligde oynadığı 12 karşılaşmada 11 galibiyet ve bir beraberlik ile 34 puanla liderlik koltuğunda otururken en yakın takipçisi Osmanlı 1453spor ligde 12 müsabaka sonunda 11 galibiyet ve bir beraberlik ile 34 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor. İki takımda play-oflarda mücadele etmeyi garantilerken tüm hesapları ligi yenilgisiz ve lider tamamlamak istiyorlar.

A Grubu’nda oynanacak olan diğer karşılaşmada Sultanhanıspor kendi sahasında Ekecikspor’u konuk edecek. Karşılaşma Sultanhanı İlçe Stadı’nda saat 13.00’de oynanacak. Grubun diğer karşılaşmasında Anadolu Gençler takımı Aksaray Dağılgan 1 Nolu Saha’da saat 15.00’de Aksaray 68 Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

Aksaray Amatör Küme B Grubu’nda lider Ihlaraspor Bağlıkayaspor ile Pazar günü saat 12.00’de Dağılgan 2 Nolu Saha’da oynanacak. Grubun diğer önemli müsabakasında play-off iddiasını sürdürmek isteyen Tuzgölüspor Akhisarspor’a konuk olacak. Karşılaşma Pazar günü Aksaray Dağılgan Spor Tesisleri 1 Nolu Saha’da saat 12.00’de oynanacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz