Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi, hayırseverini arıyor!

Aksaray Üniversitesi, Tıp ve

Aksaray Üniversitesi, Tıp ve Diş Hekimliği fakülteleri için hayırseverlerden destek bekliyor
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse, kampüsün gelişimi için davette bulundu. Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse, yaptığı açıklamayla üniversitenin hızla büyümesine katkı sağlamak amacıyla Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi binalarının yapımı için Aksaraylı hayırseverlere çağrıda bulundu.


Köse, geçmişteki örneklerle desteklenen üniversite binalarının, hayırseverlerin katkılarıyla şekillendiğini belirterek, “Fen Edebiyat Fakültesi’nden Veteriner Fakültesi’ne, İslami İlimler Fakültesi’nden Eğitim Fakültesi’ne kadar birçok binayı hayırsever destekleriyle inşa ettik. Şimdi sıra Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri için yapılacak binalarda.” dedi.
Köse, Fen Edebiyat Fakültesi Binası Tuncer Güney Bey’in girişimleriyle Yazıcı ailesi tarafından yaptırıldı.
Veteriner Fakültesi binasını Osman Altuntaş yaptırdı.
İslami İlimler Fakültesi binasını Yalçın Kulak yaptırdı.
Bu hayırseverlerimiz en güzel şekilde iz bıraktı.
Eğitim Fakültesi binası yapılırken aşağıda isimlerini belirttiğim listedeki hayırseverler imkanları ölçüsünde yardım etmiş ve yapılmıştır.


Köse, Aksaraylı hayırseverleri, üniversitenin bu önemli ihtiyacını karşılamak ve kampüse yeni izler bırakmak için destek vermeye davet ederek, “Bir hayırseverimiz Tıp Fakültesi binasını, bir başkası Diş Hekimliği binasını yaptırsa ne güzel olur. Üniversitenin kurulmasına emeği geçen, bu duvara bir tuğla koyan herkes den Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.
Aksaray Üniversitesi, hayırseverlerin destekleriyle daha da güçlenmeye devam ediyor.

Haber: Fatma ALTINOK