Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Sağlık İl Müdürü Güleç, İstasyon İncelemelerine Devam Ediyor: Personelle İstişarelerde Bulundu!

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Aksaray OSB 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Aksaray’da sağlık alanında yürütülen çalışmaları yakından incelemek amacıyla sık sık ziyaretlerde bulunan İl Müdürü Güleç, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve verimli bir hale getirilmesi amacıyla ziyaretlerde bulunarak bilgiler almaya devam ediyor.
Aksaray OSB 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret eden Sağlık İl Müdürü Güleç, ilgili birim ve sorumlularından istasyon hakkında bilgiler aldı. İş ve işleyiş hakkında personellerle görüşen İl Müdürü Güleç sağlık hizmetleri istasyonun istek ve talepleri aldı.
Verilen hizmetlerin takipçisi olan İl Müdürü Güleç, sağlık hizmetleri istasyonun ihtiyaçlarını karşılanması yönünde istişarelerde bulunuldu. İl Müdür Güleç sağlık personelleri ile bir süre sohbet ederek onların istek ve beklentilerini dinledi. Çözüm bulma noktasında görüşme yapan İl Müdürü Güleç, taleplerin karşılanması için çalışmaların yürütüleceğini belirtti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç özverili çalışmalarından dolayı sağlık personellerine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok