Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Adayı Pelin Yıldırım Demir, OSB’yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisinde ziyaretleri kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan işçilerle bir araya geldi.

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret eden Pelinsu Yıldırım Demir, bu kapsamda işçilerle de bir araya geldi. İşçilerin sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Adayı Yıldırım Demir, bu kapsamda yapılabilecek çözüm önerilerini de anlattı. İşçilerin yemek molasına denk gelen Pelinsu Yıldırım Demir, işçilerle birlikte yemek yedi ve sohbet etti.

Aksaray’la ilgili düşüncelerini aktaran Yıldırım Demir, işçilerin de hayalindeki Aksaray’ı dinledi. Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, işçilerimizin sofrasına ve muhabbetine ortak oldum. Şehrimizle ilgili düşünce ve önerilerini dinledim. Destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretleri sırasında; İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, önceki dönem il başkanlarından Ramazan Koçak ve beraberindeki il, ilçe yöneticileri eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe