Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’den Sarıyahşi’ye kritik ziyaret

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi’nde

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim hazırlıkları için çalışmalar sürerken, Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, şehir içerisindeki çalışmalar kapsamında Sarıyahşi ilçesini ziyaret etti.
Aksaray’da seçim arenası gitgide daha sıcak bir hal alırken, partilerin temsilcileri de gün boyu çalışmalar sürdürmeye devam ediyor. Aksaray’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aksaray Belediye Başkanlığına aday olan Pelinsu Yıldırım Demir için gerçekleşen çalışmalar parti yöneticileri tarafından da gerçekleşmeye devam ediyor.
Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesini ziyaret eden ve burada partililer ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, seçim çalışmalarına yönelik değerlendirmede bulunurken aynı zamanda Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir için de destek istedi.
Konu hakkında açıklama yapan Ali Abbas Ertürk, “Bütçeden hak ettiği payı ve desteği alamayan Sarıyahşi’de ilçe namına sadece kaymakamlık tabelası kalmış, halkımız oy vermeye devam ederse korkarım Ak Parti iktidarı seçimden sonra kaymakamlık tabelasını da indirecek.” İfadelerine yer verdi.
Sarıyahşi ziyaretleri kapsamında Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk, İl Başkanı Bilal Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Fatih Solak, il yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adayları katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe