Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görmez, MEB’deki değişiklik sahanın sesi olmalıdır!

Aksaray Eğitim Bir Sendikası

Aksaray Eğitim Bir Sendikası Başkanı Murat Görmez;

MEB’deki değişiklik sahanın sesi olmalıdır

Aksaray Eğitim Bir Sendikası Başkanı Murat Görmez, MEB’in gündemindeki önemli konular hakkında açıklamalarda bulundu. Eğitim Bir Sendikası Başkanı Murat Görmez beraberinde Eğitim Bir Sendikası Başkan Yardımcısı Uğur Saral ile birlikte Aksaray Posta Gazetesini ziyarette bulunarak Gazeteci Bilal Bölükbaş ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın gündemindeki konular ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Görmez, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının gündeminde bulunan, Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu, Müfredat Değişikliği, Millî Eğitim Akademisi, Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği’nde Değişiklik, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği’nde Değişiklik hakkında bilgiler verdi.

Görmez açıklamasında, Bunların yanı sıra MEB daha birçok alanda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çok hızlı değişen ve gelişen dünyada değişim elbette kaçınılmazdır.

Sendika olarak olumlu tüm değişikliklerin yanında olmaya gayret ediyor, eksik ve yanlış gördüğümüz hususları da dile getiriyor, eleştiriyoruz ve diyoruz ki:

MEB’de yapılacak tüm değişiklikler ve düzenlemelere sahanın sesi yansımalı, maşeri vicdanı yansıtmalı, eğitimin kalitesini artırmalı, toplumsal gerginliklere yol açmamalı ve yapılacak tüm değişiklik ve düzenlemeler uzun ömürlü olmalıdır” dedi. *Fatma ALTINOK